National Park
Door: lotmar
Blijf op de hoogte en volg Marijke
14 December 2011 | Nieuw Zeeland, National Park
Vanmorgen op tijd weer weg naar Cave World Waitomo gereden. Onder begeleiding van een Maori konden we de grot in waar het vol zat met glim wormen, een bijzonder gezicht. Ook waren er prachtige stalagtieten??? Voldoende tijd vor mooie foto, s en uitleg hoe de glimwormen aan hun licht kwamen. Hun voedsel geeft voldoende energie om licht te geven.
Weer op weg voor een korte wandeling door een regenwoud. Het weer is ook wel erg vochtig. Voor ons doen veel gewandeld en genoten van. Natuur.
In National park is een groot vulkanisch gebied waar we gestopt zijn voor foto,s. In 2006 was de laatste uitbarting. Daarna snel de Bus weer in want het was iets te vochtig hier.
Lekker gekookt en morgen weer door.
14 December 2011 - 14:05
Mariel:
Hi Marijke net je verslagjes gelezen en gehoopt dat er al wat foto's op zouden staan zodat ik even om een soort hoekje mee kon kijken. Het lijkt me echt zo'n mooi land! had jij de films gezien van lord of the Rings en dingen herkend?
Hier ook Iers of te wel ouderwets nederlands weer. Regen storm, waterkoud en somber.
goede resi verder! -
14 December 2011 - 16:14
Gonny:
Lieve Marijke. Drie verslagjes achter elkaar. Het is wel heel leuk om jullie te volgen. En wat een bijzondere dingen zien jullie daar. Ben heel benieuwd naar de foto's. Dikke kus. -
14 December 2011 - 18:55
Greet:
Hoi Marijke en Lottie,
Wat leuk om jullie dagelijkse belevenissen te lezen; zo reis ik een heel klein beetje met jullie mee!
Groetjes, Greet -
14 December 2011 - 19:17
Dick:
Wat heerlijk om te lezen dat jullie genieten en prachtige dingen zien. Bijzonder om het verschil te ondergaan tussen Hongkong en NZ (lijkt mij).
Groet jarige Dick -
14 December 2011 - 20:00
Caroline:
Klinkt goed dames! Wat een verschil met Nl! Vanmorgen de eerste natte sneeuw met 2 graden net boven nul... Genietse daar!! Liefs, Caroline -
15 December 2011 - 06:01
Marieke :
Hoi Marijke, leuk om jullie belevenissen te lezen!! Geniet ervan!! Liefs Marieke -
16 December 2011 - 09:50
Ellen:
Pas 1 1/2 week weg en al zoveel beleefd en gezien. Leuk om je 'ontmoetingen' met planten..dieren..grotten..vulkanen en busreisleider te lezen.
Wij hier bijna in kerstsfeer..geen pakket van Bartje dit jaar maar een digitaal cadeau!!..vraag of Susanne het wil regelen voor je, dan heb je ook een verrassing als je er over 'lange tijd' weer bent.
Verheug me op je volgende verslag..hopelijk met foto's. Liefs
16 December 2011 - 22:52
Dineke:
Hoi Marijke,
Leuk om jullie te volgen. Hier begint alles kerst te worden. Lichtjes, kerstbomen en kaarten. Doen jullie daar ook nog aan?
Veel plezier groetjes Dineke